Šokolādes kūka ar pūdercukuru

5 1

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta vai margarīna
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 200 g kviešu miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 ēd.k kakao pulvera
  • 4 olas
  • 150 g cukura
  • Apm. 80g mandeļu miltu
  • 100 g drupinātas tumšās šokolādes
  • Pūdercukurs rotājumam

Pagatavošana

1 min.
  1. Izkausē sviestu vai margarīnu katlā. Pievieno šokolādi.
  2. Samaisa kviešu miltus, cepamo pulveri un kakao pulveri kopā.
  3. Ietauko izjaucamo kūkas veidni ar sviestu vai margarīnu.
  4. Saputo olas un cukuru stingrās putās.
  5. Pievieno taukvielas ar šokolādi, miltu maisījumu, mandeļu pulveri un sadrupināto šokolādi olu putām.
  6. Liek mīklu veidnē un cep cepeškrāsnī 150 grādu temperatūra apm. 45 minūtes. Rotā ar pūdercukuru.

Komentāri

Ieva 2010. gada 31. augusts 23:17
kūka tiešām ļoti garšīga, vienīgi man prasījās nedaudz saldāku, tāpēc to drupināto šokolādi varētu iespējams likt balto vai piena nevis tumšo :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize