Aknu rullītis

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 porcijas
  • Cūku akniņas 200 gr
  • Cūkgaļas šķēles (speķis) 200 gr
  • Ola 1gab
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Sīpols

Pagatavošana

40 min.
  1. Cūkgaļas šķēlītes paklapē, apsāla un izcep gatavas ( cepšanas gaitā var uzliet nedaudz ūdeni, tad gaļa būs mīkstāka).
  2. Aknu gabaliņus( nelielus, garenus ) apber ar pipariem, apviļā miltos, olā - izcep
  3. ( necep ilgi, iedur ar spicu nazīti - ja suliņa ir dzidra- akniņas gatavas).
  4. Ietin akniņas ceptajās gaļas šķēlītēs, aizsprauž ar krustnagliņu.
  5. Gaļas taukos pacepina sīpolu un uzber aknu rullīšiem!
  6. Tradicionāls ēdiens laukos - kad tikkā kauts ruksis!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni