Kartupeļu pankūkas ar žāvētu gaļu

4 1
Kartupeļu pankūkas ar žāvētu gaļu
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 2 kg kartupeļu
  • 3 olas
  • 0.3 -0,5 kg žāvētas gaļas ( labāk cauraugušas)
  • 1 glāze verdoša piena
  • Sāls pēc garšas
  • Brūkleņu-ābolu ievārījums (vēlams bez cukura) vai krējums

Pagatavošana

50 min.
  1. Nomizotus kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves, nospiež visu sulu.
  2. Pievieno uzvārītu pienu, samaisa, pievieno olas un smalkos gabaliņos sagrieztu un apceptu žāvēto gaļu ar visiem taukiem.
  3. Beigās pievieno sāli un kartupeļu cieti, kas ir nostājusies zem kartupeļu sulas.
  4. Visu labi samaisa. Karstā eļļā ar karoti liek pankūku masu un cep no abām pusēm zeltainas pankūkas.
  5. Pasniedz ar skābu krējumu vai skābenu brūkleņu ievārījumu.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

minka 2016. gada 29. septembris 14:11
pie rīvētajiem kartupeļiem es vēl lieku sarīvētu sieru, tad olu, sāli un mazliet saldā krējuma un 1.ed.karoti miltus (vai cieti). cer brūni kraukšķigas eļļā. E'd ar krējumu un brūkleņu zapti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni