Cepta vistas fileja ar kariju

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 150 g skābs krējums
  • 2 olas
  • Karijs
  • Smalkie pipari
  • Ķiploku sāls
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju sagriež kubiciņos vai stienīšos. Liek pannā, liekot klāt garšvielas pēc savu garšas kārpiņu vēlmes (sāls, ķiploku sāls, pipari, karijs (tā pavairāk!)).
  2. Kad vista apbrūnināta, uzsit virsū olu un it kā vistu apviļā tajā.
  3. Pēc minūtes liek krējumu un uzkarsē visu.
  4. Var ēst tā pat, var ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Komentāri

Simona 2012. gada 20. novembris 13:24
Neliku olu.
Krējumu sajaucu ar majonēzi un iespiedu mazliet ķiploku.
Mēli var norīt!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas