Kartupeļi peruāņu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg notīrītu kartupeļu
  • 400 g brinzas
  • 4 apelsīni
  • 15 g sarkano malto piparu
  • 100 g sviesta
  • 4 cieti vārītas olas
  • 200 g olīves
  • 100 g lapu salātu

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus ar visu mizu novāra, pēc tam notīra un sagriež gabaliņos. No apelsīniem izspiež sulu, uzlej uz pannas, pievieno sasmalcinātu brinzu, piparus un uzvāra. Iegūtajā masā liek kartupeļus, sviestu un visu kopā uzvāra.
  2. Kartupeļus peruāņu gaumē pasniedz karstus. Katru porciju uz šķīvja grezno ar olu ripiņām, olīvēm un salātu lapām.

Komentāri

Rob 2012. gada 26. janvāris 20:56
Super gardi! Karteja gastronomiska izvirtiba bij mana virtuve.
Vienigi pagatavosana aiznema kadu laicinu, petiju ik pa laikam, kas un ka.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni