Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vareņiki ar kartupeļu pildījumu

2006. gada 20. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Ēdiens draudzīgai ģimenei, kuri kopā gatavos un priecīgi ēdīs.
Pagatavošana
40 min
1. No glāzes piena, olas, sāls, miltiem veido mīklu.
2. Kartupeļus sarīvē uz rupjas rīves nospiež lieko sulu. Piegriež sīpolu, sāli, piparus, samaisa.
3. Mīklu izrullē, ar glāzi spiež apaļus plācenīšu kurus pilda ar kartupeļu masu,malas aizlipina saspiežot ar dakšiņu.
4. Vareņikus vāra sālsūdenī 10 min. Gatavus ņem ārā no ūdens, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Labu apetīti!
Uz augšu