Līdaka sinepēs

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 700 g līdakas filejas
  • 250 g spinātu
  • 1 puravs
  • 200 g krējuma
  • 100 g saldā krējuma
  • 4 -5 ēd. k. sinepju
  • Sviests cepšanai
  • Sagrieztas dilles un pētersiļi
  • 1 tējk. sāls
  • Smalki sagriezta sarkanā paprika

Pagatavošana

30 min.
  1. Atlaidina spinātus, apcep sviestā sagrieztu puravu, kārto cepamajā traukā, bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem.
  2. Liek virsū gabaliņos sagrieztu fileju, uzkaisa sāli, samaisa abus krējumus ar sinepēm, ar šo maisījumu apsmērē līdaku.
  3. Cep apm. 25 min. 225*C. Gatavai līdakai uzkaisa papriku.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni