Holandiešu mērce

3 1

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 4 olu dzeltenumi
  • ½ glāzes piena
  • 1 citrona sula un rīvēta miziņa
  • Pipari
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Tvaika peldē izkausē sviestu, pievieno olu dzeltenumus un pienu. Ar putojamo slotiņu kuļ tik ilgi, līdz veidojas bieza mērce. Nedrīkst vārīt ! Pēc tam pievieno citrona sulu, miziņas, pieber sāli, piparus un mazliet cukura. Pasniedz ar dārzeņiem, gaļu vai zivīm.

Komentāri

helga 2013. gada 12. augusts 20:13
.... ja butu paredzets ari negativs vertejums, varetu novertet ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni