Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa filipīniešu gaumē

2006. gada 2. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Soja ar ķiploku vienmēr veido labu kombināciju. Bet šoreiz papildināsim šo komplektu ar smalcinātām lauru lapām, tās dos spēcīgu garšu izvēlētajai cūkgaļai.
Pagatavošana
90 min
1. Visus produktus, izņemot eļļu, sajauc katliņā. Gaļu sagriež pabiezās šķēlēs un kartīgi iemaisa garšvielās un ļauj ievilkties 1 stundu.
2. Pēc tam liek uz uguns, ļauj uzvārīties, uzliek vāku, samazina liesmu un sautē līdz gaļa mīksta.
3. Uz pannas eļļā apcep 3 sakapātas ķiploka daiviņas, liek izsautēto gaļu un apcep brūnu. Tad gaļu liek atpakaļ mērcē un uzvāra. Pasniedz papildinot ar kārtīgi saceptiem sīpoliem.

Labu apetīti!
Uz augšu