Krāsnī cepta zivs ar sieru

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g zivs filejas bez asakām un ādiņas(bute,zandarts)
  • 1 tējk.sāls
  • ¼tējk.balto piparu
  • 150 g caurauguša speķa
  • 2 baltmaizes šķēles
  • Rīvētas citrona miziņas
  • 1 saišķītis pētersīļu
  • 80 g rīvēta siera
  • 50 g margarīna vai sviesta

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivis apkaisa ar sāli un pipariem.Liek cepamā traukā.Speķi sagriež plānās šķēlītēs un pannā bez taukiem nedaudz apbrūnina.Noceļ pannu no plīts.Pievieno sadrupinātu baltmaizi,rīvētu citrona miziņu un sasmalcinātus pētersīļus. Maisījumu nedaudz atdzesē.Tad pievieno rīvētu sieru.Zivs filejas pārklāj ar speķa un siera maisījumu.Virsū liek nelielas sviesta piciņas.Cep cepeškrāsnī 225 C apm.15-20 min.
  2. Pasniedz ar salātiem un kartupeļu biezeni.Rotā ar citrona šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni