Lētā pīrādziņu alus mīkla

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g kviešu miltu
  • 200 g margarīna
  • 1 glāze alus
  • Pildījumam
  • Cauraugusi kūpināta gaļa(speķis)
  • Sīpoli
  • Malti smaržīgie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltus un margarīnu ar nazi saplucina. Pakāpeniski pievieno alu.Samīca mīklu. Liek vēsumā atdzesēt(apm.30min.).
  2. Sagriež gaļu un sīpolus,pārkaisa ar pipariem.No mīklas izspiež aplīšus un veido pīrādziņus ar pildījumu.Cep krāsnī zeltaini brūnus.

Komentāri

dace 2011. gada 4. decembris 00:01
Alu ar miklu saplacina???? Ha ha
Agita 2011. gada 23. februāris 12:50
Liels paldies par jauku piiraadzinu recepri.
wline 2009. gada 22. jūnijs 12:48
Super. Paldies :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti