Sicīliešu šnicele

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas mīkstuma
  • 2 sīpoli
  • 500 g tomātu
  • 6 ēdamkarotes rīvēta siera
  • 800 g svaigu sēņu
  • 500 g tomātu mērces
  • Eļļa
  • Baziliks
  • Ķimenes
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porcijās, izdauza, ierīvē ar sāli, pipariem, sakapātiem sīpoliem, baziliku, ķimenēm un apcep no abām pusēm brūnu. Noliek siltā vietā.Uz tās pašas pannas apcep daiviņās sagrieztus tomātus, pieliek sāli, piparus. Sēnes apcep sviestā, pievieno mazliet sēņu buljona un pasautē.
  2. Uz ceptajiem tomātiem liek šniceles, apkārt kārto ceptās sēnes, apkaisa ar rīvētu sieru, pārlej ar tomātu mērci un pakarsē uz uguns vēl 3-5 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni