Persiki ar biezpiena putām zemeņu mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kārba konservētu persiku pusīšu (6 gab.)
  • 200 g vājpiena biezpiena
  • 250 ml saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 250 ml svaigi sasaldētas zemeņu masas ar cukuru (var izmantot citu saldu ogu mērci)

Pagatavošana

20 min.
  1. Biezpienu ar blenderi sastrādā viendabīgā masā. Pakāpeniski pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saldo krējumu.
  2. Saldēdiena porciju trauciņos liek apmēram pa 2 ēdamkarotēm atkusušas zemeņu masas (zemeņu laikā ogas sablenderē un pievieno nedaudz cukura, masu sasaldē nelielos trauciņos), virsū liek persiku pusīti. Uz tās - ar kaudzīti biezpiena krēmu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti