Plātsmaize ar bumbieriem un ingveru

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g kviešu milti
  • 250 g margarīns
  • 100 g cukurs
  • 1 liela ola
  • 3 ēdamkarotes ūdens
  • 1 paciņa vaniljas cukurs
  • 1 kg bumbieri
  • 200 g skābs krējums
  • Cukurs ar ingveru

Pagatavošana

180 min.
  1. Pagatavojam smilšu mīklu no 1.-6. sastāv daļām. Ieliekam uz 30 min ledusskapī.
  2. Nomizo un sagriež bumbierus šķēlēs.
  3. Cepamajā plātī ( gāzes plīts cepeškrāsns parastais izmērs) ieklāj cepamo papīru. Izrullē mīklu. Rūpīgi saliek bumbierus. Apsmērē ar krējumu, bagātīgi pārkaisa ar garšvielu. Cep 220 grādos aptuveni 30 min, kamēr gatavs

Komentāri

Maija 2011. gada 12. oktobris 17:48
Es parasti lietoju malto ingvera pulveri. Agrāk bija tāds cukurs ar ingveru, to tad arī bēru. Tagad nav redzēts. Vajag likt tik cik pašam vislabāk garšo.
Vinnija 2011. gada 21. septembris 16:09
Platsmaize iznaca loti garsiga, tikai pieliktais ingvers bija tads stiprs. Man ir viens jautajums: Kads ingvers domats ar cukuru, sveigs vai pulveris??? Cik daudz gramos jaliek kopa uz platsmaizes??
Vinnija

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti