Zivs sēņu mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • 5 gabali zivju filejas
  • 25 g miltu
  • 50 g sviesta
  • 500 g krējuma
  • 150 g svaigu sēņu
  • 5 nelieli sīpoli
  • 750 g vārītu kartupeļu
  • 2 -3 vārītas olas
  • 150 g rīvēta siera
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, sviesta, krējuma un sāls pagatavo krējuma mērci. Izcep ripiņās sagrieztus sīpolus un atsevišķi nelielos gabaliņos sagrieztas sēnes.Zivs fileju apvīļā miltos un apcep. Nelielā panniņās vai cepamformās ielej mazliet krējuma mērces, vidū liek apcepto zivs fileju, apkārt klāj nomizotu vārītu kartupeļu ripiņas. Uz katras filejas gabala liek ceptus sīpolus, ceptas sēnes un vārītu olu ripiņas. Pārlej ar krējuma mērci, pārkaisa ar sieru un cep 200-220 grādu temperatūrā gatavu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti