Vistas filejas florenciešu gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 vārītas vistas filejas
  • 100 g spinātu
  • Sviests
  • Sāls
  • Maltie pipari
  • Bešamela mērce (skatīt nodaļā mērces)
  • Šķipsniņa muskatrieksta
  • 100 g rīvēta siera

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītās vistas filejas sagriež 2-3 daļās un sviestā nedaudz apcep. Spinātus novāra, notecina uz caurdura un sagriež palielos gabalos un arī pacep sviestā, pievienojot sāli, piparus un muskatriekstu. Tad spinātus liek ugunsizturīgā servējamā traukā, visū liek vistas filejas gabalus, pārlej ar bešamela mērci, pārkaisa ar sarīvēto sieru, apslaka ar eļļu un cep cepeškrāsnī līdz brūnai garoziņai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni