Speķots teļa cepetis

5 1
Speķots teļa cepetis
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa gaļas mīkstuma
  • 150 g dūmota speķa
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 250 g baltvīna
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

90 min.
  1. Gaļas gabalā sadur speķa strēmeles un ķiploku gabaliņus.
  2. Apcep eļļā no visām pusēm.
  3. Uzkaisa sāli un piparus, pārlej ar vīnu un sautē, līdz šķidrums iztvaiko.
  4. Uz mazas uguns cep pannā ar vāku vēl pusstundu, līdz gaļa ir mīksta.
  5. Cepšanas šķidrumam pielej pienu, uztumē ar miltiem.
  6. Gaļu pasniedz sagrieztu šķēlēs, pārlietu ar mērci.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni