Cūkaļa olīveļļas marinādē

4 1

Sastāvdaļas

  • 5 kg netrekna cūkgaļa
  • Cūkgaļas sautēšanai- 2 ēk olīveļļas
  • 2 ķiploka daiviņas, saspiestas
  • 4 zariņi svaiga sasmalcināta koriandra, vai kaltēts koriandrs
  • --gatavās cūkgaļas pārliešanai
  • Vēl 3 ēk olīveļļas
  • 4 ēk etiķis
  • 2 ēk portvīns
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Kajēnas pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Olīveļļā sautē kumosa lieluma gabaliņos sagrieztu cūkaļu kamēr gatava, tad to pārliek traukā, pārkaisa ar zaļumiem un ķiploku, nedaudz samaisa un patur siltumā.
  2. Mazā trauciņā sajauc otru devu olīveļļas, etiķi, vīnu, garšvielas un cītīgi sakuļ.
  3. Ar iegūto maisījumu pārlej cūkgaļu.
  4. Var pasniegt gan kā siltos salātus, gan ar piedevām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni