Olas ar vistu akniņām turku gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 80 g eļļas
  • 150 g vistu aknu
  • 100 g buljona
  • 200 g tomātu
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistu aknas apcep eļļā, liek ietaukotā cepešpannā. Pārlej buljonu ar ļoti sīki sagrieztiem tomātiem. Sagatavoto maisījumu parliet ar sakultām olām, pārkaisīt ar sāli un sacept cepeškrāsnī. Pasniedzot rotā ar tomātu šķēlītēm.

Komentāri

ina fominova 2010. gada 4. jūnijs 18:44
Un kur, luudzu, receptee rakstiits, ka tas ir "Latvijas valsts eediens"?
Vija I. 2010. gada 4. jūnijs 13:41
No kura laika ediens turku gaume-ir Latvijas valsts ediens?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni