Aitas gaļa ar dārzeņiem bosniešu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg aitas gaļas
  • 1 sīpols
  • 6 -7 kartupeļi
  • 4 -5 tomāti
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarote eļļas
  • Dilles
  • Pētersiļi
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Valrieksta lieluma sviesta piciņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu izklopēt, sagriezt gabalos, pārliet ar 2 glāzēm ūdens un uz lēnas uguns uzvārīt. Noputot, pielik sīki sagrieztu sīpolu, ķiploku, sāli, piparus un lauru lapu un vārīt. Kad gaļa gandrīz gatava, pievienot ripiņās sagrieztus kartupeļus un tomātus.Pēc 15 minūtēm ielikt sviesta piciņu. Pārkaisīt ar dellēm un pētersiļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni