Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Skābo kāpostu biezputra ar krikumiem

2005. gada 16. novembris
Foto: Anita Akmentiņa
Pagatavošana
1 min
1. Skābos kāpostus nelielā ūdens daudzumā vāra gatavus.( ja tie ir gadījušies pārāk skābi, pirmo novārījumu nolej ,ja vajag sāli ,pieber).
2. Gataviem kāpostiem pieber tik daudz auzu pārslu, lai piebriestot, ēdiens iznāktu biezputras biezumā un maisot vēl mazliet pavāra.
3. Kūpināto gaļu, labāk jau mājas kūpinājumu ,jo tas būs aromātiskās,sagriež kubiciņos, uz pannas sacepina un ar visiem tauciņiem iemaisa biezputrā.
4. Ēdiens iznāk garšīgs,sātīgs un īsti piemērots ziemai.
Uz augšu