Skābo kāpostu biezputra ar krikumiem

3 1

Sastāvdaļas

  • Skābie kāposti
  • Auzu pārslas
  • Kūpināta, cauraugusi cūkgaļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Skābos kāpostus nelielā ūdens daudzumā vāra gatavus.( ja tie ir gadījušies pārāk skābi, pirmo novārījumu nolej ,ja vajag sāli ,pieber).
  2. Gataviem kāpostiem pieber tik daudz auzu pārslu, lai piebriestot, ēdiens iznāktu biezputras biezumā un maisot vēl mazliet pavāra.
  3. Kūpināto gaļu, labāk jau mājas kūpinājumu ,jo tas būs aromātiskās,sagriež kubiciņos, uz pannas sacepina un ar visiem tauciņiem iemaisa biezputrā.
  4. Ēdiens iznāk garšīgs,sātīgs un īsti piemērots ziemai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni