Mīklā cepti āboli (ar ievaariijumu)

3 1

Sastāvdaļas

  • Āboli - 5 gabali
  • Milti (kviešu) - 200 g
  • Ola- 1 gab
  • Sviests - 100 g
  • Skābs krējums - 50 g
  • Cukurs - 50 g
  • Ievarījums (peec iespeejas skaabaaks) - 50 g

Pagatavošana

30 min.
  1. ābolus nomazgā, nomizo (var arī nemizot) pārgriež uz pusēm un izņem sēkliņas, mazliet izgrebj vidu, tikai nedrīkst uztaisīt caurumu. vidū sapilda ievārījumu un cukuru.
  2. sviestu saputo, pieliek klāt krējumu, cukuru (kaadas 2 eedamkarotes) un tikdaudz miltu, lai miilku var izveltneet. miiklu izveltnee un sagiež gabaliņos, liek viduu aabola pusiiti un saņem miiklu ap to. virsuu var uzlikt no miiklas izveltneetus četrkantainus vaaciņus.
  3. apziež ar olu uz liek videeji karstaa kraasnii cepties. pasniedz ar augļu vai ogu meerci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize