Auksta zupa"tara tor"

5 1

Sastāvdaļas

  • Bruto Netto
  • Svaigi gurķi 240g 200g
  • Augu eļa 30g 27g
  • Diles 10g 8g
  • Valrieksti 30g 22g
  • Rūguš piens vai kevīrs 180g 180g
  • Vārīts atdzesēts ūdens 180g 180g
  • Iznākums 2 porcijas pa 300g
  • Garšvielas: sāls, cukurs, pipari (pēc garšas)

Pagatavošana

20 min.
  1. Gurķus nomizot, sagriezt mazos kubiņos apbērt ar sāli un pagaidīt apmēram 5 min, līdz gurrķi izdala sulu! ,sasmalcināt dilles, riekstus sasmalcināt un apcept uz pannas, tad atsevišķā bļodiņā saputot kefīru (rūgušpienu), eļļu un ūdeni.
  2. beigās pievieno iepriekš sagatavotos gurķus (ar visu sulu), riekstus un dilles!
  3. pievieno garšvielas, pēc garšas sāli piparus un cukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas