Vista ķīniešu gaumē ar ananāsiem

3 1

Sastāvdaļas

  • vistas fileja 600 gr
  • konservēti ananāsi vieglā sīrupā 250 gr
  • divas saldās paprikas pākstis
  • trīs lieli burkāni
  • 2 sīpoli
  • 3 - 4 tomāti (var izmantot arī konservētos)
  • sojas mērce, kartupeļu ciete
  • Eļļa cepšanai, garšvielas vistas gaļai

Pagatavošana

1 min.
  1. vistas fileju sagriež strēmelītēs un aplej ar sojas mērci, lai ievelkas uz kādām 10 min.
  2. burkānus sagriež ripiņās, viegli apcep, pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus un papriku, kura sagriezta strēmelītēs; pievieno tomātus, kuriem noņemta miziņa (tad sautē uz lēnas uguns)
  3. Vistas filejas gabaliņus apviļā kartupelu cietē un liek cepties sakarsētā pannā, līdz tie iegūst zeltainu brūnumu, pievieno gabaliņos sagrieztus ananāsus, apcep.
  4. vistu ar ananāsiem pievieno sautējumam, pieber kādu bišķīti vistas garšvielu un ja liekas, ka par maz sāls var pieliet sojas mērci.
  5. * kad burkāni un gaļa mīksta, var sākt ēst. Vislabāk ar rīsiem!
  6. ** vislabāk to visu veikt vok pannā, bet ja tādas nav arī parastā čuguna derēs...:)

Komentāri

SANDRA 2014. gada 28. jūnijs 20:38
Tiešām ļoti laba recepte. Manai ģimenei viens no iecienītākajiem ēdieniem. Man patīk, ja vēl pievieno šampinjonus un saldo čilli mērci. Var ēst arī ar makaroniem.
Sandra 2011. gada 6. maijs 17:14
Sanāca debešķīgi ;)
Anda 2010. gada 21. marts 13:15
Ļoti garšīgi! Paldies:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni