Rīsu kroketes

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 g rīsu
  • 50 g sviesta
  • 20 g sāls
  • 60 g siera
  • 150 g eļļas
  • 2 olu dzeltenumi
  • Panēšanai
  • 50 g miltu
  • 2 olas
  • 150 g rīvmaizes

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus labi nomazgā ,sautē ūdenī,kam pievienots sviests un sāls.Kad rīsi gatavi,tiem ļpievieno olu dzeltenumus un rīvētu sieru,izmaisa un ļauj atdzist.No masas veido kroketes,apviļā miltos,iemērc sakultā olā,panē rīvmaizē un cep karstā eļļā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni