Vistiņa bekonā ar olīvu-sinepju mērci

3 1
Vistiņa bekonā ar olīvu-sinepju mērci
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 7-10 bekona šķēlītes
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
  • Pētersīļi pasniegšanai
  • Mērcie:
  • 150-200 ml saldā krējuma
  • 1-2 tējk. sinepju
  • 5-7 olīvas bez kauliņiem
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju sagriež garenos gabaliņos - pēc skaita tik daudz, cik bekona šķēlītes.
  2. Saber virsū sāli un piparus, tad fileju ievīsta bekona šķēlītēs un sastiprina, lai neveras vaļā. Liek ledusskapī, lai drusku pastāv, bet nav obligāti.
  3. Tad liek gaļu uz pannas un apcep uz nelielass uguns, līdz bekons kļūst brūns.
  4. Pagatavo mērci - ielej katliņā saldo krējumu, pievieno ripiņās sagrieztas olīvas, sinepes, kā arī sāli pēc garšas. Karsē, līdz mērce sabiezē.

    Pasniedz vistu ar kartupeļiem, pārlietu ar mērci un pārkaisītu ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

    Labu apetīti!
    Pagatavo mērci - ielej katliņā saldo krējumu, pievieno ripiņ...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni