Sākums > Receptes > Zupas

Kartupeļu zupa ar svaigām sēnēm

2005. gada 11. oktobris
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
45 min
1. Baraviku kātus sīki sagriež un apcep taukos. Cepurītes sagriež un 10 min. vāra buljonā un ūdenī.
2. Saknes sagriež šķēlītēs, sīpolus saēvelē un visu kopā apcep taukos. Kartupeļus sagriež kubiņos.
3. Verdošā gaļas, kaulu buljonā vai ūdenī liek apceptos sēņu kātus, burkānus, sīpolus, pētersīļus, kartupeļus un vāra 20 min.
4. 10 min. pirms vārīšanas beigām pieliek sagrieztus tomātus un sāli.
5. Galdā pasniedz ar skābu krējumu.
6. Labu apetīti!
Uz augšu