Tūristu brokastis

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg gaļas
  • 25 g sāls
  • 1 tējk. melno piparu
  • 1 ķiploka daiviņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Var izmantot cūkas, liellopa, aļņa u.c. gaļu.
  2. Gaļu samaļ, pievieno garšvielas un kārtīgi samīca. Cieši sapilda dezinficētās 0,5l burciņās, uzliek novārītu metāla vāciņu un pasterizē 100 gr. temperatūrā 40 - 45 min, pēc tam aizvalcē.
  3. Uzglabā vēsā vietā.

Komentāri

Dainis 2010. gada 16. marts 13:04
Šausmīgi sāļš!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi