Tatāru gaļa

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa vai jaunlopa gaļas fileja
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 ēdamkarotes olīvu eļļa
  • Ķiploki, sāls, melnie pipari vai čilli pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu ar ķiplokiem divas reizes samaļ, pievieno olu dzeltenumus, eļļu un garšvielas. Kārtīgi samīca, masai jābūt vijīgai.
  2. Pārziež maizes šķēlēm, pēc izvēles virsū liek citrona šēļites, papriku vai tomātus vai zaļumus.

Komentāri

Ilze 2011. gada 9. aprīlis 18:48
Klāt der kaperi un grauzdēta maizīte. klasiski gaļa ir nevis malta, bet sakapāta.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas