Biezpiena-cepumu krēms

4 1

Sastāvdaļas

  • Krēms 4.pers
  • paciņas biezpiena
  • 250 g saldā krējuma
  • 200 g. marmelādes konfektes
  • Vaniļas cukurs
  • Ēd.k cukurs
  • 5 l. piena
  • 20 Selgas cepumu

Pagatavošana

20 min.
  1. Sadrupina biezpienu, pievieno šķipsniņu vaniļas cukura un divas ēd.k. cukura. Samaisa.
  2. Saldo krējumu un atlikušo cukuru saputo.
  3. Marmelādes konfektes sagriež mazos gabaliņos.
  4. Biezpienam pievieno saputoto krējumu.
  5. Pievieno marmelādes konfektes.
  6. Visu sajauc.
  7. Cepumus izmērcē pienā."
  8. Pienu nolej un cepumus saspaida putriņā.
  9. Pievieno cepumus biezpienam, samaisa.
  10. Krēmu liek deserta trauciņos.
  11. Pēc vēlēšanās, var krēmu atdzesēt, un pasniedzot pievienot augļus.
  12. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti