Cepeškrāsnī cepti kartupeļi

3 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgā kartupeļus, liek cepeškrāsnī ar visām mizām. Ja kartupeļi gadījušies lielāki, tad liek tos uz restēm un pannu ar ūdeni, lai nepārsprāgst. Cepeškrāsnij jābūt uzkarsētai līdz 250-300 grādiem. Kad kartupeļi izcepušies, ieliek katliņā un labi sakrata. Var ēst ar sviestu, sieru, ķiploku sviestu utt.....

Komentāri

Inese 2012. gada 11. aprīlis 10:14
Man patīk angļu gaumē cepti- jacked potatoes :) lielus kartupeļus ar visu mizu cepj cepeškrāsnī, kad nāk jau tuvu gatavībai, iegriež gandrīz līdz galam, ieliek sarīvētu sieru, kas pirms tam sajaukts ar majonēzi un/ vai krējumu un rīvētiem ķiplokiem, pacepj līdz siers izkusis, klāt var ēst visu, ko vēlas, uzceptu bekonu, tunča salātus vai neko, tāpat sātīgi un gardi ;)
esse 2009. gada 11. augusts 12:59
vienreiz pamēģināju šādi pagatavot kartupelīšus un jāsaka, ka nekādu dižo atšķirību starp vnk. sutinātiem nejutu. Negaršoja... tagad vnk. lieku kartupelīšus uz plāts, pieleju tā vairak eļļu, lai viņi tur cepās, nevis sūt, un viss. Sanāk, tādi brūni, kraukšķīgi - super!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni