Garšīgā bumbierkūka ar medus garšu :p

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg pacietu bumbieru
  • A olas
  • Mazliet vairāk kā paciņa sviesta
  • 200 gr cukura
  • 4 ēd.k. miltu
  • 1 ēd.k. medus
  • Cepamais pulveris

Pagatavošana

1 min.
  1. Pannā izkausē 1 ēd.k. sviesta un 1 ēd.k. medus.Pieliek klāt sagrieztus bumbierus-necep, bet apviļā bumbierus mērcē.
  2. Sakuļ 1 paciņu sviesta ar cukuru, pievieno 4 olas un 4 ēd.k. miltu,cepamo pulveri.
  3. Liek veidnē cepamo papīru,iesmērē to ar sviestu,liek bumbierus un pārlej ar uzkulto masu.Liek cepties ~200 grādos,līdz smukam brūnumam...

Komentāri

wen 2010. gada 25. septembris 23:09
sanāca gardi, bet manuprāt sviestu var likt stipri mazāk un bumbierus vaig diezgan zaļus, citādi kūka sanāk stipri šķidra :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize