Marinēti kabači

3 1
Marinēti kabači
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500-600 g kabača
  • 30 g zaļumu
  • 3 melnie pipari
  • 3 smaržīgie pipari vai gabaliņš čili pipara
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 500 ml ūdens
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. etiķa esence

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabačus sagriež ripās, kārto burkās kopā ar zaļumiem (labāk nesagrieztu) un garšvielām.
  2. Marinādei verdošam ūdenim pievieno sāli, cukuru, pašās beigās pievieno etiķa esenci. Ja vēlas asāku var papildināt ar vairāk garšvielām.
  3. Marinādi pārlej kabačiem. Pasterizē 8 min., aizvāko.
    Pāraugušiem kabacim labāk likt bez sēklām un mizas.

    Lai labi garšo!
    Marinādi pārlej kabačiem. Pasterizē 8 min., aizvāko.
Pāraug...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Uldis 2016. gada 4. septembris 15:33
Cik es jau, kàdus 5 gadus šādi gatavoju! Katru gadu perfekti sanāk! Trijiem kam esmu devis pagaršot , visi trīs prasija šo recepti! Super!
Ieva 2011. gada 24. jūlijs 19:56
Vislabāk sanāk ar jaunajiem , mazajiem kabacīšiem..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi