Nieres mērce

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 cūku nieres
  • 4 -5šķēles kūpinātas gaļas
  • 2 sīpoli
  • Vegeta pēc garšas
  • Milti4-6ēdk
  • 0.6 piens,ūdens kopā apm.0,6-1l-atkarībā cik bieza vai pašķidra mērce
  • 3 ēdk.krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. nieres sagriež pa vidu,nogriež taukus(tauki nav lietojami uzturā),sagriež lielos gabaliņos.mērcē etiķūdenī. ūdeni vēlams mainīt vairākas reizes,lai novērstu urīna smaku.tad liek tīrā ūdenī vārīt.arī 2-3reizes mainīt ūdeni.tad atdzesē aukstā ūdenī,sagriež skaidiņās.sīpolus,kūpinātu gaļu smalki sagriež.pannā apcep visu,pievieno vegetu pēc garšas.pievieno miltus,apcep maisot(ja ir putas,ļoti labi-milti nesaiet kunkuļos),pielej pienu,ūdeni,liek krējumu,vēlreiz apcep maisot.galdā pasniedz pie kartupeļiem vai makaroniem...
  2. p.s.vārot nieres saraujas uz pusi mazāk.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni