Vistu kajinasi, burkanos un saldaja krejuma

3 1

Sastāvdaļas

  • Vistu kaijinas(cik velas)piem. 6
  • Melnie pipari(malti)
  • Piedeva galas edieniem(santa marija, bet var ari citu)
  • Sals
  • Saldais krejums 150 ml
  • Svaigi burkani(3tadi normali, var likt ta cik velas)
  • Mazliet udens

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu kajinam mazliet malinas ar nazi iegriez, lai garsvielas var iesmeret un buutu garsiigak!Nem sali, piparus, galas piedevu(var likt kadas garsvielas velas) un visu to apsmere vistu kajinam, atstaj 15 min ievilkties. Pec laika liek uz mazliet ieellotas pannas cept. Pa to laiku sutinamaja trauka ielej mazliet uudeni lai nosedz dibenu un buutu kur vistinam sutinaties un liek lai silst.Vel nomizo un ripinas sagriez burkanus. Kad galina jau ir zelatini bruuna, tad liek uzvariitaja uudeni , kur jau varas arii burkani. No vistinam palikusos taucinu var pieliet klat uudenim lai saatiigaak. Kad vistas jau pusliidz mikstas, pielej saldo krejumu, sutina vel 10 min. Pec laika skatas vai burkani un vistas ir gatavi.pasniedz ar kartupeliem un kadiem salatiniem. Bonuss - nav jaataisa merciite, jo taa sulina jau buus gana garsiiga.
  2. Labu apetiiti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni