Vaniļas mērce

4 1

Sastāvdaļas

  • Piens vai saldais krējums - 1/2 l
  • Cukurs – 100 g
  • Vaniļas standziņa
  • Olu dzeltenumi - 4 gb

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru. Pienu vai saldo krējumu ielej katliņā. Salauž vaniļas standziņu un saturu pievieno pienam (arī pašu standziņu). Uzvāra pienu un ielej mazliet no tā bļodā ar olām, visu laiku maisot. Bļodas saturu ielej katliņā ar pienu, intensīvi maisot, kamēr sabiezē. Mērces temperatūra nedrīkst pārsniegt 84 grādus! Izņem vaniļas standziņu. Var turēt ledusskapī 2-3 dienas.

Komentāri

Ilva Daniela 2011. gada 7. maijs 10:27
forši sanāca garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes