Pieneņu medus 2

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 pieņenziedi
  • 1 l ūdens
  • 2 gl.cukurs
  • 1 citrons

Pagatavošana

1 min.
  1. sarauj dzeltenus pieņenziedus,rūpīgi noskalo,nodala dzeltenās ziedlapiņas,novieto tās katliņā un pārlej ūdeni un atstāj uz diennakti,lai nostāvas.tad pievieno cukuru un ar visu mizu sarīvētu citronu.vāra ūdens peldē 15-20 min.,ļauj atdzist.tad izkāš caur marli.iegūto šķidrumu jāsalej burkās un jānovieto ledusskapī.pēc dažām stundām medus būs gatavs.smaržīga dzintarkrāsas želeja.tā lieliski pazemina augstu asinsspiedienu,pret saaukstēšanas slimībām.tikai jāņem vērā,to nedrīkst lietot uzreiz lielā daudzumā.

Komentāri

keita 2013. gada 15. maijs 19:03
bet man ir tikai 11
keita 2013. gada 15. maijs 19:01
zel,jo man loti garso;(
Mārīte 2012. gada 20. maijs 12:31
pieneņu medu nevar dot bērniem,kamēr nav kauli nobrieduši izauguši,jo līdz tam var rasties prolēmas,sabojāt kaulu augšanu,tas ir līdz 20.g..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Konservējumi

Jaunākās receptes