Kabaču ievārījums

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma kabači
  • 1 liels citrons
  • 1 kg cukura
  • 1 tase ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Kabačus nomizo un sagriež nelielos kvadrātiņos.
  2. Kastrolē ielej ūdeni un saliek sagrieztos kabaču kvadrātiņus.
  3. Pieber cukuru.
  4. Nomizo un sagriež nelielos gabaliņos citronu un pievieno kabačiem.
  5. Liek vārīties, reizēm apmaisot.
  6. Gatavs ir tad, kad kabaču gabaliņi ir caurspīdīgi.
  7. Lej burkās un aizvāko.

Komentāri

Larisa 2012. gada 2. augusts 12:57
es gatavoju no kg kabača kg cukura kg apelsīna,vai arii apelsīna vietā liku citronu,man garšoja.
Ina 2011. gada 12. septembris 17:20
Es vārīju 1 kg kabaču 3 citronus 1 kg cukura un mazliet ūdens. Piekrītu Agritai-tā labāk-pa 5 min trīs piegājienos.Kas garšoja-slavēja.
Agrita 2011. gada 20. augusts 12:06
sanaks gardak, ja ievarijumu varot, pieliksiet 2 kanela standzinas. ievarijumu vara 3 piegajienos. uzvara, pavara 5 min. atdzese, atkal karse, kad sak varities, vara 5 min. atdzese. un ta 3 reizes. sanak lielisks dzidrs dzemveidigs gardums!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi