Shokolaades glazuura torteem un smalkmaiziiteem

3 1

Sastāvdaļas

  • 5 eed.karotes skaaba kreejuma
  • 5 teejkarotes cukura
  • 50 g sviesta
  • 3 teejkarotes kakao pulvera (tumshais)
  • Uudens

Pagatavošana

15 min.
  1. lielaakaa traukaa ar uudeni ieliek mazaaku trauku, kuraa gatavos sho glazuuru. uzkarsee traukus, liidz uudens starp tiem ir apm.70 graadus silts (celjas garainji).
  2. mazaakajaa traukaa ieliek kreejumu, kuru maisa un karsee minuutes 5. peec tam pievieno cukuru un turpina karseet.
  3. kad jau kreejums ir mainiijis savu konsistenci un kljuvis skjidraaks, pievieno kakao pulveri un pashaas beigaas arii sviestu.
  4. visu kaartiigi samaisa un shokolaades glazuura ir gatava:)
  5. Labu apetiiti:)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti