Vista vokpannā

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas krūtiņas
  • 1 sīpols
  • 8 – 10 mazo kukurūzas vālīšu
  • 1 cukini
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 neliels puravs
  • 100 g šampinjonu (labāk Šitakē sēnes)
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Mērcei
  • 1 ēdamkarote karija
  • ¼ tējkarotes sarkano piparu
  • 2 sasmalcinātas ķiploku daiviņas
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • 150 g ūdenspiedevai rīsi

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos, nomizo un sasmalcina sīpolu. Noskalo cukini, kukurūzu, papriku un sagriež šķēlītēs. Noskalo sēnes un sagriež šķēlītēs. Vokpannā (var izmantot arī parastu pannu ar augstām malām) uzkarsē eļļu, nedaudz apcep vistu un sīpolus. Pievieno pārējos dārzeņus un maisot nedaudz apbrūnina. Bagātina ar garšvielām un atšķaidītu sojas mērci.
  2. Pasniedz tūlīt ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes