Cepti sīpoli alus mīklā

4 1
Cepti sīpoli alus mīklā
Foto: PantherMedia/ScanPix

Sastāvdaļas

  • 5 lieli sīpoli
  • 5 olas
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Sāls
  • Grilēšanas garšvielas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Notīrītus sīpolus sagriež biezās ripās, apkaisa ar sāli un garšvielām.
  2. No miltiem, olām un alus samaisa mīklu, kuru pēc garšas sasāla.
  3. Kastrolī sakarsē lielu daudzumu eļļas, sagatavotās sīpolu porcijas mērc mīklā un cep eļļā brūnas. Šādi saceptus sīpolus pasniedz pie dažādi pagatavotām gaļām, tomēr tiem jābūt galdā tūlīt pēc cepšanas, pasniedz vēl karstus. Var pasniegt arī kā uzkodu pie laba alus.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas