Cūkgaļa sautēta alū ar burkāniem

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg liesa cūkgaļa no pleca gabala
  • Sāls
  • 2 karotes tauku
  • 1 liels sīpols
  • 2 lieli burkāni
  • 0.5 l gaišā alus
  • Smalki milti apkaisīšanai pēc vajadzības
  • Cukurs un citronu sula pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriežam nelielos gabaliņos un apsālām. Taukos sacepam smalki sagrieztu sīpolu, pievienojam gaļu, pielejam ūdeni un zem vāka sautējam. Kad gaļa pusmīksta, pieliekam salmiņos sagrieztu burkānu un pielejam alu. Kad gaļa mīksta, izņemam no sulas. To sabiezinām ar gaišo aizdaru, brīdi pavārām un pēc garšas pieliekam cukuru un citrona sulu. Labi savārīto mērci uzlejam mīkstajai gaļai. Noliekam zem vāka izkarst un pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni