Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pasaka iesala kundzes gaumē

2005. gada 17. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Cūkas ciskas gabalu sagriežam plānākās šķēlēs svarā ap 200 g, viegli izdauzām, apsālām, iepiparojam, uzliekam cīsiņu, skābos kāpostus, smalki sagrieztu speķi un ripās sagrieztu vārītu olu. Gaļu savelkam maka veidā un sasienam ar aukliņu. Tā sagatavoto "maku" strauji apcepam no abām pusēm brūnu, uzkaisam sarkano papriku un aplejam ar alu. Uzliekam vāku un cepeškrāsnī sautējam mīkstu. Gatavo gaļu izņemam, cepšanas sulu iztvaicējam līdz taukiem, uzsijājam miltus, pieliekam tomātu pastu un sinepes, uzlejam alu un vārām. Pēc tam uzkāšam gatavai gaļai, pataisām maigāku ar krūzīti skāba krējuma un noliekam zem vāka siltumā nostāvēties. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.
Uz augšu