Liellopa ribas vārītas alū ar ķiplokiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg liesu ribu
  • Dažas karotes eļļas
  • 2 lieli sīpoli
  • Sāls, maltie pipari
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • 0.5 ķiploka daiviņas0,5 l gaišā alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Liellopa ribas novārām mīkstas. Eļļā apcepam sagrieztu sīpolu, ķiplokus un uzsijājam miltus. Cepam līdz zeltainumam. Uzlejam alu un labi sakuļam. Krietni pavārām un uzkāšam porcijās sadalītai gaļai. Noliekam zem vāka siltumā nostāvēties un pasniedzam ar baltmaizes knēdeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni