Alus gulašs ar brokoļiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopa stilba gaļas
  • 500 g brokoļu
  • Tumšais alus pēc vajadzības
  • 5 karotes tauku
  • Cik gaļas tik sīpolu
  • 5 ķiploka daiviņas
  • Majorāns, pipari, maltā paprika daži mizoti kartupeļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Taukos sacepam smalki sagrieztu sīpolu, pieliekam gabaliņos sagrieztu gaļu, pieliekam sāli, piparus un sautējam zem vāka pielietajā alū, līdz gaļa gandrīz mīksta. Notīrītu un sīkāk sagrieztu brokoli pieliekam gaļai kopā ar sagrieztiem kartupeļiem. Pieliekam ar sāli saberztu ķiploku, majorānu un turpinām sautēt gaļu mīkstu. Beigās visam pārlejam izkausētus taukus ar papriku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni