Liellopa gaļa ar puraviem

3 1
Liellopa gaļa ar puraviem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas mīkstuma
  • 500 g puravu
  • 0.5 l gaišā alus
  • 100 g sviesta
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež vidēja izmēra gabaliņos.
  2. Puravus sagriež apmēram 2-3 cm garos gabalos.
  3. Gaļas gabaliņus apvārta miltos.
  4. Kastrolī izkausē daļu sviesta un tajā strauji apcep sagriezto gaļu.
  5. Tad pieliek sāli, piparus, pielej mazliet alus un zem vāka sautē mīkstu.
  6. Pēc tam pieliek sagrieztos puravus, salej atlikušo alu, pieliek atlikušo sviestu un sautē vēl kādas 5 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Pēc tam pieliek sagrieztos puravus, salej atlikušo alu, piel...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni