Ābolu pudiņš ar rīvmaizi

5 1

Sastāvdaļas

  • 1.7 kg āboli
  • 330 g cukurs
  • 120 g sviests
  • 4 olas
  • 850 ml piens
  • 120 g rīvmaize
  • 2 g kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus sagriež šķēlītēs, pārkaisa ar 100 g cukura.Saputo atlikušo cukuru ar sviestu, iemaisa rīvmaizi, pienu, kanēli, sagrieztus ābolus.Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Iepilda veidnē un cep 200 oC temperatūrā 20-30 min. Pēc cepšanas nedaudz atdzesē,izņem no veidnes.Klāt var pasniegt pienu vai krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti