Alus omlete ar kazas sieru

5 1

Sastāvdaļas

  • 150 g kazas siera
  • Pēc vajadzības eļļa
  • 2 lieli sīpoli
  • 5 olas
  • Glāze gaišā alus
  • Sāls, pipari
  • Ēdamkarote bazilika un piparmētru

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepešpannā sakarsējam sviestu vai eļļu un liekam cepties sagrieztus sīpolus līdz zeltainumam. Olu dzeltenumus atdalām no baltumiem, iekuļam alū, pieliekam sāli un piparus. Baltumus saputojam un tajā iemaisām sakapātu baziliku un piparmētras, tad maisījumu pievienojam dzeltenumiem. Mīklu uzlejam uz apceptajiem sīpoliem, izlīdzinām pa visu pannu un liekam cepeškrāsnī lēni cepties. Apmēram pēc 5 minūtēm apkaisām ar cietu rīvētu sieru un atstājam sacepties. Pasniedzam ar sarkano kāpostu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni