Desa alū

4 1

Sastāvdaļas

  • Cepamā desa - cik nepieciešams
  • 0.5 l gaišā alus
  • Pika sviesta
  • 1 liels sīpols
  • Sarīvētas kaltētas rupjmaizes garozas
  • Pēc vajadzības smalkie milti un sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Saritinātu desu uzduram uz iesmiņiem, kārtojam kastrolī, uzlejam vajadzīgo daudzumu alus, pieliekam ripiņās sagrieztus sīpolus (vislabāk sarkanos), sarīvēto maizi, pēc vajadzības smalkos miltus un sāli. Uzliekam vāku un sautējam mēreni sasildītā cepeškrāsnī mīkstu. Vārīto desu saliekam bļodā un uzlejam izkāstu mērci. Jāpasniedz karsta. Vislabākās piedevas ir sarkano kāpostu salāti un rupjmaize.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni