Garneles ar maigu mērci

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g garneļu
  • 1 ēdamk. olīveļļas
  • 1 ēdamk. sviesta
  • Loki (sīki sagriezt) vai sīpoli
  • 1 sarkana sīki sagriezta paprika
  • 3 tomāti
  • 1 /2 gl. saldā krējuma
  • Dilles
  • 10 g brinzas4 siera gabaliņi

Pagatavošana

30 min.
  1. Kamēr sildās cepeškrāsns līdz 225*, garneles salikt formiņās un gatavojam mērci:
  2. sviestā + eļļā apcept lokus un papriku ~3 min., pievienot sīki sagrieztus tomātus, sautēt 5 min., + sāls, pipari, garšvielas, + saldo krējumu un sautēt vēl 4 min. - mērce ir gatava.
  3. Pārlej garneles ar mērci, virsū dilles, sagriezto brinzu, siera gabaliņus un likt cepeškrāsnī uz 10-15 min.
  4. Var pasniegt ar baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas